Onze diensten

Service op maat


Raf Cleaning Service biedt schoonmaakdiensten op maat. We staan in voor het periodieke of dagelijkse onderhoud van bedrijven en winkels. Onze diensten daarvoor omvatten:

  • schoonmaak van traphallen
  • opkuis na nieuwbouw
  • opkuis na verhuring
  • schoonmaak van ramen, etalages en vitrines
  • schoonmaak van kantoren, winkels en toonzalen
  • schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementen


Alles wordt afgestemd op uw noden met een service die veel verder gaat dan simpelweg reinigen. Om aan alle noden en wensen van onze klanten te voldoen, nemen wij met plezier alle housekeeping op ons.

Waarom kiezen voor Raf Cleaning Service?


De zaakvoerder heeft 23 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Dankzij deze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste know-how om alle schoonmaakprojecten succesvol uit te voeren. 


Onze diensten zijn gebaseerd op professionaliteit, kwaliteit en begrip voor de wensen van de klant. Daarom gaan we in onze service verder dan anderen in de sector.


Wij streven naar 100% tevredenheid op alle vlakken. Om dit te verzekeren, werkt Raf ook zelf mee en is hij actief op zoek naar manieren om de service te verbeteren. Alle medewerkers werden opgeleid met dezelfde houding en passie voor schoonmaak en service. 


Wij gaan met plezier elke schoonmaakuitdaging aan. Hangt er een bepaalde geur? Zit die vlek op de vloer er al jaren? Contacteer Raf Cleaning Service als schoonmaakpartner. Maak uw afspraak voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.